Garanti og reklamationsret

Som kunde skal du være tryg ved at handle brugt bil hos os. Derfor får du selvfølgelig 3-6 måneders garanti og 2 års reklamationsret på dit bilkøb, som købeloven foreskriver.

Engros

Afhentning eller engrostilbud sælges uden garanti og KUN til personer med CVR. Nr.

Din sikkerhed for en reel handel

Vi er medlem af ”AutoBranchen Brugtbil” og af DBFU "Dansk Bil-Forhandler Union" og vi gør vores for at højne standarden for ærlig og reel handel med brugte kvalitetsbiler.

Medlemmerne af de to brancheorganisationer har vedtaget de etiske regler for brugtvognssalg i Danmark. Kvalitetskravene er udarbejdet af automobilforhandlere og uafhængige konsulenter - med støtte fra Erhvervsfremme Styrelsen.

DBFU

Dansk BilForhandler Union, i daglig tale kaldet DBFU, er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere. DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen.

Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

Klagemulighed

Vi har ry for at holde det, vi lover.
Skulle du - mod forventning - opleve, at noget ved den brugte bil, du har købt hos os, ikke lever op til aftalen, så ring til os.

Vi strækker os langt for, at du kan blive tilfreds med bilen.

Hvis du har brug for information om bilankenævnet, så kan du se dem ved at klikke på knappen herunder.

Gå til bilklagenævnet

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret med seneste nyt fra os på Facebook.
Følg os

Overvejer du køb af brugt bil?

Vi har lækre kvalitetsbiler på lager til konkurrencedygtige priser og fleksibel finansiering  Kontakt os