Audi leasing

Tysk kvalitet i absolut topklasse

Audi - et bilmærke med historie

Audi er et bilmærke, der efterhånden har eksisteret lige så længe vi kan huske. Dette betyder også, at bilmærket byder på mange interessante historier og bedrifter. Nedenunder kan du læse et par facts om Audi, som du måske ikke kendte i forvejen. 

De fire ringe

Vidste du, at Audi i 1932 stiftede Auto Union sammen med tre andre tyske bilproducenter? De fire ringe i Audi's logo repræsenterer således disse fire selvstændige virksomheder, som slog sig sammen for at danne det Audi vi kender i dag.

24-timers Le Mans

Audi har en fantastisk historie indenfor Le Mans. Ud af 18 kørte løb har de taget 13 sejre, hvoraf danske Tom Kristensen har været med til at vinde de 9 af løbene. Dette understreger Audis evner til at skabe en fantastisk køremaskine.

Quattro

Ordet Quattro stammer fra italiensk og betyder 'fire'. I 1980'erne blev det tilladt i WRC-rally at køre med 4-hjulstræk. Som de første udnyttede Audi dette og derfor blev den legendariske rally-bil Audi Quattro skabt. Denne vandt adskillige løb og som en hyldest, valgte man derfor, at benytte navnet 'quattro' som betegnelse for Audi's 4-hjulstræk.

Navnet 'Audi'

Alle kender navnet, men det er de færreste der ved, hvor det egentligt stammer fra. Nogle tror fejlagtigt, at det er en sammentrækning af Audi Union AG Deutschland Ingolstadt. Istedet stammer navnet fra bilproducenten Horch, som er en af de fire stifterer af Auto Union. Det tyske ord 'Horsch' betyder nemlig 'lyt' og den latinske betegnelse for samme ord er 'Audi'.

Medarbejdere
Lars Hein
Indehaver
Direkte: 20 42 58 05
Tom Christiansen
Sælger
Direkte: 61 22 38 00
Kasper Munk Nielsen
Sælger
Direkte: 40 31 38 01
Er du interesseret i et tilbud?

Vi har adskillige års erfaring med flexleasing, og denne erfaring deler vi naturligvis gerne ud af.

Derfor står vi også klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Uanset om de drejer sig om leasing, hjemtagelse af bil, udstyrsvarianter m.v.

Få et tilbud på drømmebilen