Mercedes leasing

Specialister i salg af Mercedes

Mercedes - et væld af muligheder

Mercedes har igennem årtier formået at levere biler i absolut topklasse. Med den nyeste og mest moderne teknologi er Mercedes langt foran mange af sine konkurrenter. Det kan dog som forbruger være svært at holde styr på de mange betegnelser. Nedenfor giver vi en kort gennemgang af nogle af dem. 

AMG eller AMG-line?

Kan du nøjes med et sportsligt design skal du vælge AMG-line, som er en udstyrspakke der kan tilkøbes til bilen. Ønsker du også sportslige køreegenskaber skal du vælge en rigtig AMG. Disse tre bogstaver repræsenterer det ypperste inden for de enkelte modeller. Her får du en motor, som er en racerbane værdig og som kan yde under maksimal belastning. AMG-modellerne er som regel de dyreste, og derfor er disse også særdeles velegnede til flexleasing.

Forstå Mercedes' SUV-program

I 2015 tog Mercedes en beslutning om, at alle deres SUV'er fremadrettet skulle hedde GL efterfulgt af et bogstav, som tilsvarer en af Mercedes' personbiler. Ex svarer en GLE til SUV-udgaven af en E-klasse, mens en GLA svarer til en A-klasse. På den måde kan man nemt vurdere størrelsen på bilerne. Modelprogrammet kører også i alfabetisk rækkefølge; A - B - C - E- S fra mindst til størst. Der er i alt fem forskellige GL-modeller, hvoraf GLC og GLE kan købes i en Coupé udgave. 

Forstå udstyrsbetegnelserne

Nogle gange har Mercedes deres egne betegnelser for en række udstyr. Her får du de mest gængse:

  • Distronic = Adaptiv Fartpilot
  • Airmatic = Luftundervogn
  • ILS = Står for Intelligent Light system og er et  lyssystem med LED- eller xenon lygter afhængigt af årgangen. 
  • Comand = Det største navigationssystem der kan vælges
  • Easy-Pack = El-bagklap 
Med eller uden tag?

Drømmer du om en sommerbil, hvor du kan slå taget ned og nyde sommerluften? Mercedes tilbyder et bredt udvalg af cabrioleter. Først og fremmest er der den helt klassiske SL, som er blevet produceret siden 1955. I 1996 introducerede man en lillebror til denne kaldet SLK. Sidenhen har den skiftet navn til SLC. Disse to modeller leveres begge med hardtop, hvilket får bilen til at ligne en almindelig coupé, når taget er lukket. Udover denne kan du også få de mere almindelige modeller: C-klasse, E-klasse og S-klasse i en cabriolet udgave. Ønsker du en rendyrket sportsvogn skal du have fat i en AMG-GTC eller en AMG-GTR roadster. Disse er alle med blød stofkaleche. 

Medarbejdere
Lars Hein
Indehaver
Direkte: 20 42 58 05
Tom Christiansen
Sælger
Direkte: 61 22 38 00
Kasper Munk Nielsen
Sælger
Direkte: 40 31 38 01
Er du interesseret i et tilbud?

Vi har adskillige års erfaring med flexleasing, og denne erfaring deler vi naturligvis gerne ud af.

Derfor står vi også klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Uanset om de drejer sig om leasing, hjemtagelse af bil, udstyrsvarianter m.v.

Få et tilbud på drømmebilen