Porsche leasing

Specialister i salg af brugte Porscher

Et udpluk af Porsches modelprogram

Nedenfor giver vi en kort gennemgang af Porsches mest populære modeller.

Leasing af Porsche 911

Vælger du en 911 får du en absolut klassiker. Det tidsløse design stammer helt tilbage fra 1963, hvor den første Porsche 911 blev lanceret. Overvejer du en 911 er der uendeligt mange valgmuligheder. Skal det være en Carrera-model, en Turbo-model eller en GT3-model? Skal det være en Coupé, en Cabriolet eller den lidt mere sjældne Targa-model? Den nyeste version af 911 kaldes 992. Den kom på markedet i 2019 og repræsenterer ottende generation af den ikoniske 911'er. 

Leasing af Porsche Macan

Dette er Porsches mindste SUV, og størrelsesmæssigt kan den sammenlignes med en Audi Q5 eller en Mercedes GLC. Selvom en Macan er designet til hverdagsbrug er der på ingen måder skruet ned for hverken luksus eller køreglæde og du er på intet tidspunkt i tvivl om, at du har fat i en rendyrket Porsche. Du kan vælge i mellen fire forskellige motorvarianter afhængigt af, hvor meget motorpower du ønsker. 

Leasing af Porsche Cayenne

Porsches store SUV, Cayenne, blev lanceret tilbage i 2002 og har været en favorit lige siden. Den kan størrelsesmæssigt sammenlignes med Audi Q7, Mercedes GLE og VW Touareg. Porsches Cayenne repræsenterer absolut luksus og komfort og køreegenskaberne er ligeledes i top. Bilen kan fåes i enten en benzin-, diesel- eller hybridvariant. Fra 2019 kan den også fåes i en Coupé-udgave, som giver et mere sportsligt design. 

Leasing af Porsche Panamera

I denne Porsche får du en sammensmeltning af en luksuslimousine og en sportsvogn. Der er hverken sparet på luksus, komfort eller køreglæde. Med sin længde på over 5 meter kan den sammenlignes med bl.a. en Mercedes S-klasse eller en Audi A8. Porsche lanceredes deres Panamera i 2009 og det seneste facelift kom i 2017. Her introducerede man også en stationcar udgave med tilnavnet Sport Turismo. 

Medarbejdere
Lars Hein
Indehaver
Direkte: 20 42 58 05
Tom Christiansen
Sælger
Direkte: 61 22 38 00
Kasper Munk Nielsen
Sælger
Direkte: 40 31 38 01
Er du interesseret i et tilbud?

Vi har adskillige års erfaring med flexleasing, og denne erfaring deler vi naturligvis gerne ud af.

Derfor står vi også klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Uanset om de drejer sig om leasing, hjemtagelse af bil, udstyrsvarianter m.v.

Få et tilbud på drømmebilen