Om os

Lars Hein | Reel og solid brugtvognsforhandler

Vi bruger ikke vores ressourcer på store, forkromede showrooms, men prioriterer i stedet et overskueligt set-up.
Hvem er vi ?
Lars Hein Automobiler er et godt og solidt firma, der efterhånden har mange år på bagen. Vi bruger ikke vores ressourcer på store, forkromede showrooms, men prioriterer i stedet et overskueligt set-up for, at vi derved kan bruge vores tid og ressourcer på fremragende service og jagten på lækre, kvalitetsbiler – og netop dét er vores store passion og mærkesag.
Vi er dog ikke en hvilken som helst forhandler af brugte biler
Vi har nemlig specialiseret os i import af brugte kvalitetsbiler fra Tyskland. Vi sælger derfor primært nyere, brugte biler i alle prisklasser og har specialiseret os yderligere i import af let tilkørte, premium-biler. En typisk brugt fra Tyskland er som regel veludstyret og har kørt få kilometer.

Vores ekspertiseområde er især inden for mærkerne Mercedes, Audi, BMW, VW, Seat, Skoda, Porsche og specialbiler. Du finder i gennemsnit omkring 100-120 biler på vores lagerliste, og er din drømmebil ikke imellem dem, finder vi den til dig. Vi kan på kort tid skaffe stort set alle biltyper hjem – Uanset størrelse, prisklasse og udstyrsniveau. Dette kan vi på baggrund af vores brede netværk og mange års erfaring i bilbranchen.
Når du handler med os kommer alle kortene på bordet

Alt bliver gennemgået, så du kan træffe dit valg omkring bil, finansiering og forsikring på et godt og velinformeret grundlag. Vores største prioritet er, at du kører herfra med ro i maven og er tilfreds med dit køb. Vi vægter nemlig kundetilfredshed utroligt højt.

Er du interesseret i et tilbud?

Vi har adskillige års erfaring med flexleasing, og denne erfaring deler vi naturligvis gerne ud af.

Derfor står vi også klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Uanset om de drejer sig om leasing, hjemtagelse af bil, udstyrsvarianter m.v.

Få et tilbud på drømmebilen
Medarbejdere
Lars Hein
Indehaver
Direkte: 20 42 58 05
Kasper Munk Nielsen
Sælger
Direkte: 40 31 38 01
Tom Christiansen
Sælger
Direkte: 61 22 38 00
Fandt du ikke din drømmebil?
Vi forsøger altid at have et bredt udvalg, men det giver dog også begrænsninger ift. udvalget af de enkelte modeller. Derfor kan det også ske, at vi ikke har netop din drømmebil på lager. Her står vi dog klar til at hjælpe med at finde den i Tyskland. Vi ved nemlig, at den er derude.
Få et tilbud på drømmebilen